Με φίλησαν, με αγκάλιασαν κι εγώ τα πέταξα στο κανάλι!

Ο ίδιος ο 13χρονος στην ομολογία του παραδέχθηκε ότι το έκανε από ζήλεια. Παιδί που έχει εγκαταλειφθεί από τους γονείς του, δεν μπορούσε να δεχθεί ότι τα δύο ανίψια του δέχονταν απλόχερα την αγάπη που δεν είχε νιώσει εκείνος ποτέ από τους δικούς του γονείς.

Με φίλησαν, με αγκάλιασαν κι εγώ τα πέταξα στο κανάλι! Μ’ αυτά τα λόγια ομολόγησε ο 13χρονος τη δολοφονία των δύο ανήλικων ανιψιών του στο Στρέφι Ηλείας, προκαλώντας σοκ, ακόμα και στους εκπαιδευμένους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτυχα αγοράκια, μόλις συνάντησαν τον θείο τους στο σημείο που έμελε να γίνει ο υγρός τους τάφος, έτρεξαν με χαρά, τον αγκάλισαν και του έδωσαν από ένα φιλί. Εκείνος όμως, έτσι ξαφνικά, τα έσπρωξε και τα έριξε στο αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται στο χωριό.

Μάλιστα τα δύο αγοράκια, στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για παιχνίδι, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους θείος θα μπορούσε να τους κάνει κακό, όμως τελικά είχαν άδικο.

Παιδί χωρισμένων γονιών, τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στα σπίτια των αδελφών του, μιας και στο δικό του σπίτι δεν υπήρχε θέση για εκείνον. Πρώτα ήταν στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας, ενώ οι γονείς του έμεναν στην Κω. Συμπτωματικά μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο πατέρας του βρισκόταν στο Στρέφι για να δει την κόρη του και τα εγγόνια του.

Ήταν εκείνος μάλιστα που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ρωτά το γιο του τι συμβαίνει, μέχρι που του εκμυστηρεύτηκε το θανάσιμο μυστικό του. Ο πατέρας όμως και παππούς των παιδιών δεν είπε τίποτα στην αστυνομία και μάλιστα μαζί με τον γιο του βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και έδειχναν τάχα μου ενδιαφέρον για τον εντοπισμό των άτυχων παιδιών.

Πηγή: Patris News

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα