Σκορπιός: Τρικούβερτο γλέντι από το νέο ιδιοκτήτη!

Οι ήχοι του μπουζουκιού και το σπάσιμο των πιάτων ακούστηκαν ξανά -μετά από αρκετές δεκαετίες- στον επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση καθώς ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού Σκορπιού, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έστησε εκεί ένα τρικούβερτο γλέντι!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ταβερνάκι όπου απολάμβανε τους μεζέδες και το ουζάκι του ο Ελληνας Κροίσος παρέα με τον γιο του Αλέξανδρο, αλλά και τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του τα φώτα άναψαν και πάλι και η κουζίνα πήρε... φωτιά. Ο χώρος επισκευάστηκε, ενώ ο Ντμίτρι Ριμπολόβέφ φρόντισε να τον διακοσμήσει με έξι αντίγραφα αρχαίων αγαλμάτων, εκ των οποίων δύο είναι η Αφροδίτη και ο Απόλλωνας, καθώς και με τέσσερις κολόνες ιωνικού ρυθμού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην «Espresso» κάτοικοι του Νυδρίου, ο Ρώσος ολιγάρχης μαζί με την κόρη του Κάτια αλλά και εκλεκτούς φίλους που έχουν φθάσει στο νησί τα «έσπασαν» στο γραφικό ταβερνάκι.

Στο γλέντι που έγινε, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η διάσημη παρέα απόλαυσε μεζέδες από την ελληνική κουζίνα και πολύ ούζο. Μάλιστα, κάποιοι πάνω στο τσακίρ κέφι δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν πιάτα, ξυπνώντας στους κατοίκους μνήμες από τη χρυσή εποχή της δεκαετίας του '60.

«Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί... Ολο το βράδυ ακούγαμε τη μουσική και τις φωνές τους», ανέφερε κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: «Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που διασκέδαζαν. Από την ημέρα που έφθασαν κάνουν συνέχεια πάρτι».

Μάλιστα, ένα χλιδάτο πάρτι ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί και μέσα στον Αύγουστο. «Ο Ρώσος ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Περιμένει πολύ κόσμο από το εξωτερικό και κυρίως ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Μονακό. Εχει νοικιαστεί σκάφος το οποίο θα είναι γεμάτο με βεγγαλικά. Θέλει το πάρτι να μείνει αξέχαστο σε όλους», μας είπε εργαζόμενος της περιοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα