Αχαΐα: Γνωστή στις αρχές η μάνα που κατέψυξε το βρέφος

Στη 31χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους  αποδίδεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

"Δεν έτρωγε, έκλαιγε, το χτύπησα με τα χέρια μου δύο φορές στο κεφάλι και το έβαλα με δύναμη στο παρκοκρέβατο. Σταμάτησε να κλαίει, αλλά δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Την άλλη μέρα ξεψύχησε. Όταν το συνειδητοποίησα το έβαλα στην κατάψυξη. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το έχω μετανιώσει…», ισχυρίστηκε η 31χρονη μάνα, η οποία ομολόγησε, ότι σκότωσε το τριών μηνών αγοράκι της με τα ίδια της τα χέρια!

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη της η 31χρονη.

Η ίδια  δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως έχει μετανοήσει για την πράξη της, ενώ μετά την άσκηση σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σήμερα θα μεταβεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί

Το αγοράκι, υπολογίζεται από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, ο θάνατος του βρέφους έχει επέλθει πιθανόν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα την 6-7-2013 το πρωί, η δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει  την επόμενη μέρα το πρωί.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Κυριακή, όταν αντελήφθη πως το μωρό ήταν νεκρό, το έβαλε στην κατάψυξη.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η δράστιδα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το 3 μηνών βρέφος.


Το μωρό βρήκε ο πατέρας του ο οποίος και επέστρεψε σπίτι καθώς έλειπε από την περασμένη Πέμπτη.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως το παιδί χτύπησε και όταν κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε το έβαλε στην κατάψυξη και σήμερα που επέστρεψε το άνδρας της το έβαλε και πάλι στην κούνια, όπου και ο τραγικός πατέρας το βρήκε.

Ο πατέρας όμως του παιδιού δεν την πίστεψε καθώς το παιδί ήταν παγωμένο και την πίεσε για να του πει την αλήθεια. Και εκεί η «μάνα» αναγκάστηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της.

Η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, ο οποίος και πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Η οικογένεια αυτή έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μαλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

www.patrastimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα