Αυτοκτονίες και δολοφονίες αναστατώνουν την Ξάνθη

Ο Ιούλιος πάτησε το πόδι του στην Ξάνθη με τον πλέον χειρότερο τρόπο, δημιουργώντας ένα κύμα ανησυχίας στους κατοίκους, που προσπαθούν να εξηγήσουν τα αίτια που οδήγησαν στα διαδοχικά περιστατικά δολοφονιών και αυτοκτονιών που σημειώθηκαν προσφάτως στην πόλη της Ξάνθης στους κατοίκους της περιοχής.

Τα τελευταία περιστατικά άφησαν πίσω τους αναπάντητα ερωτήματα και ανεξήγητα αίτια, που μπορεί μερικώς να αποδίδονται σε ψυχολογικές διαταραχές, ωστόσο τα βαθύτερα αίτια της κάθε πράξης πρέπει να αναζητηθούν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων και των θυτών και σε κάθε περίπτωση αποτελεί κομμάτι της Αστυνομικής έρευνας και των δικαστικών αρχών.

Το πρωί του Σαββάτου ο 42χρόνς Σ.Π., που πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη σχεδόν εξ’ επαφής τη μητέρα του στο πατρικό του σπίτι στα Κιμμέρια, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ξάνθης, ενώ την νομική του εκπροσώπηση έχει αναλάβει γνωστή ποινικολόγος της Κομοτηνής. Έξω από τον χώρο του δικαστηρίου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι του 42χρόνου για να του συμπαρασταθούν, με τον ίδιο να παρουσιάζεται μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiToday.com το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε φαρμακευτικής αγωγής. Άλλωστε κατά την παράδοσή τους στους Αστυνομικούς ο 42χρόνος ζητούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον σκοτώσουν μη μπορώντας να διανοηθεί την πράξη του.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας σε κλίμα πένθους κηδεύτηκε η 32χρόνη αυτόχειρας, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, που έβαλε τέλος στη ζωή της έξω από το σπίτι της στη Χρύσα της Ξάνθης. Όπως εξ’ αρχής είχε αναφερθεί η 32χρόνη έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, καθώς λίγο μετά το Πάσχα είχε φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί της. Η είδηση της αυτοχειρίας της νεαρής μητέρας, λίγες ώρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στα Κιμμέρια προκάλεσε σοκ στην πόλη της Ξάνθης, που είδε τρία τραγικά συμβάντα, συμπεριλαμβανομένου και του χαμού του 16χρόνου Π.Γ., να λαμβάνουν χώρα μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

ThrakiToday

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα