Τυμπάκι Ηρακλείου:Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία μετά το μεσημέρι στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Από την πυρκαγιά έγιναν στάχτη περίπου 10 θερμοκήπια στην περιοχή Μακρυμαλλιανά καθώς και ελαιόδεντρα ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις Μοίρες, τον Πύργο και το Ηράκλειο καθώς και υδροφόρες του Δήμου Φαιστού αλλά και κάτοικοι της περιοχής που έδωσαν μάχη -λόγω των ισχυρών ανέμων- για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 13:30 στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις Μοίρες ,τον Πύργο και το Ηράκλειο, ενώ το έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν υδροφόρες του δήμου Φαιστού και κάτοικοι της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα: Τζέιμς Δαλαμάγκας: Το φάντασμα του Αιγίου, η ιστορία του και η έκδοση στην Αυστραλία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα