Θρήνος στην κηδεία του άτυχου αστυνομικού

Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο αστυνομικό που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά πάνοπλων κακοποιών στο Δίστομο, είπαν σήμερα με τιμές ήρωα...

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών, φίλων, πλήθους κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο, όσο και από την Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Στο χωριό Δαφνιά Τριχωνίδας οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα από νωρίς το πρωί.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσε να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της. Μένει δυνατή γιατί πρέπει, γιατί τη χρειάζονται τα άλλα δυο της παιδιά.

Εξίσου συντετριμμένος είναι και αδερφός του ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Δ Αιτωλίας.

Λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί είχε βάλει μία φωτογραφία στο facebook παρέα με τον γιο του.

Τον ελεύθερο χρόνο του, τον περνούσε μαζί με τα παιδιά του. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του ενώ σε ένα μήνα θα γίνονταν για τρίτη φορά πατέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και ένα χρόνο είχε εγκατασταθεί στην Λιβαδειά μιας και ήταν ο τόπος καταγωγής της γυναίκας του.

πηγή:viotianews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα