Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης

Νέα στοιχεία προκύπτουν ημέρα με την ημέρα από τη συνέχιση της ανάκρισης για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη. Ο σύντροφός της που κατηγορείται ότι την χτύπησε μέχρι θανάτου είναι ήδη προφυλακισμένος. Το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και το λαπ τοπ της πιστεύουν ότι ίσως ρίξουν φως για το μοιραίο εκείνο βράδυ. Την ίδια ώρα η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι η όμορφη Φαίη είχε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η έκθεση αυτή  καταρρίπτει τον ισχυρισμό του 25χρονου συντρόφου της, που είναι προφυλακισμένος,  ότι την χαστούκισε, έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

«Φαίνεται ότι κάποιος την κλώτσαγε και την χτυπούσε συνάμα  και όλα αυτά προήλθαν λέει η ιατροδικαστική από θλων όργανο… Μπορεί να είναι και από τα χέρια του δράστη δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι το θλων όργανο είναι κάποιο εργαλείο, κάποιο όργανο που χρησιμοποίησε» δήλωσε η Αναστασία Ασπρίδη,   δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης.

Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις. Σε μια από αυτές,   ο 25χρονος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μάρτυρα ότι την οργή του εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα που μιλούσαν με την Φαίη πέρασε τυχαία από το σημείο φιλικό του πρόσωπο που θεωρούσε ότι φλέρταρε την άτυχη 23χρονη.

Οι γονείς σκοπεύουν να ζητήσουν από τις αρχές να ερευνηθουν  ο φορητός ηλετρονικός της υπολογιστής, αλλά και  το κινητό της τηλέφωνο που παρέδωσε στην Αστυνομία η αδελφή της. Εκεί ίσως υπάρχουν οι απαντήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό και τον θάνατο της μικρότερης κόρης τους.

«Θέλουμε να δούμε ποιες συνομιλίες υπήρχαν πριν και μετά το συμβάν και με ποιον» δηλώνει επίσης η δικηγόρος του πατέρα της άτυχης κοπέλας.  

Η μεγαλύτερη αδελφή της Φαίης, όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο. Μάλιστα οι δύο νεαρές γυναίκες φέρονται να είχαν έναν έντονο καβγά μια ημέρα πριν τον ξυλοδαρμό της 23χρονης.

Η αδελφή της Φαίης προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τους παλιούς της ρυθμούς. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε καλλιστεία ζώων  όπου διαγωνιζόταν ο αγαπημένος της σκύλος. «Δεν υπάρχει ερωτικό τρίγωνο,   ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει» δηλώνει ο δικηγόρος της αδερφής της Φαίης, Θάνος Πλεύρης. 

Τραγικές μορφές πάντως στην υπόθεση είναι αδιαμφισβήτητα οι γονείς των δύο νεαρών γυναικών.

Ο πατέρας της Φαίης ξεσπά για την άλλη του κόρη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα