Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Φαίης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Φαίης από τη Νέα Μάκρη.

Μια ημέρα πριν τον μοιραίο ξυλοδαρμό της από τον 25χρονο σύντροφό της η Φαίη βρισκόταν στο παραλιακό καφέ της περιοχής της  όπου δούλευε. Εκεί την επισκέφτηκε η αδελφή της, Μαριλένα. Οι δυο κοπέλες είχαν μια λογομαχία, όπως δήλωσε ο κ. Κώστας, φίλος της οικογένειας. Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν δεκάδες θαμώνες του καφέ.

«Είχαν παρεξηγηθεί στην καφετέρια, εκεί που δούλευε η Φαίη. Ο κόσμος λέει πολλά, από εκεί και πέρα.... Λένε για τον 25χρονο. Τι να σας πω. Λέγονται διάφορα. Τι γινόταν μες την οικογένεια, δηλαδή τι σχέσεις είχαν, δεν το γνωρίζω» λέει ο κ. Κώστας.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Με τη μια κόρη να έχει χαθεί από τη ζωή και την άλλη να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης. Ο πατέρας προσπαθεί να στηρίξει την οικογένεια.

"Έρχεται εδώ ο πατέρας της καμιά φορά, περνάει από εδώ. Προσπαθούμε να τον στηρίξουμε είναι όμως δύσκολα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ναυτικός - καπετάνιος και τυχαίνει να είμαι εγώ πρώην ναυτικός. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολλά χρόνια στα βαπόρια για να φτιάξουμε μια καλύτερη οικογένεια για τα παιδιά μας. Του ήρθε αυτό το κακό τώρα και είναι ψυχολογικά πολύ χάλια" λέει συγκινημένος ο κ. Κώστας.

Οσο για τον 25χρονο; Ο πατέρας της άτυχης Φαίης δεν λέει κουβέντα. "Τίποτα δε λέει, δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι άσχημο, προσωπικά σε εμένα. Δεν κατηγορεί κανέναν. Εμένα τουλάχιστον, αυτό που μου είπε, θα τα βρει όλα η δικαιοσύνη" αναφέρει ο κ. Κώστας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα