Κρήτη: 20 μαχαιριές στο σώμα του 11χρονου. Ομολόγησε ο δράστης

Σε απίστευτο εφιάλτη μετατράπηκαν, τα ξημερώματα, οι διακοπές για ένα 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, από τη Ρωσία, που καταλύουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου.

Ο μικρός από νωρίς, κι ενώ βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο εκδηλώσεων του πολυτελούς ξξενοδοχείου, διαπίστωσε ότι είχε χάσει το λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο και επέμενε να τα ψάξει στους χώρους του ξενοδοχείου. Περίπου στις 21.00 το βράδυ οι γονείς του διαπίστωσαν την απουσία του κι άρχισαν να τον ψάχνουν. Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, στις 12.00 κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του παιδιού. Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί, βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο πάρκινγκ έναντι του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στην πλάτη, με μία μαχαιριά να έχει χτυπήσει το νωτιαίο μυελό στο σώμα του παιδιού. Το συμβάν υπολογίζεται ότι σημειώθηκε περίπου στις 21.40.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου καθιστά αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία προετοιμάζεται αυτή την ώρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί λίγο πριν τις 09.30, ενώ το αεροσκάφος τύπου C-130 είχε αφιχθεί από τις 08.40 και λίγο μετά τις 09.30 παρέλαβε το 11χρονο το οποίο μεταφέρεται στο νοσοκομείο "Παίδων Αγλαϊα Κυριακού". Το παιδί θα νοσηλευόταν στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο λόγω της ανακατασκευής της και της φιλοξενίας της στη Μονάδα Ενηλίκων, δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη.

Ο 11χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του μικρού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

20 μαχαιριές στο σώμα του 11χρονου

20 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και χέρι εντόπισε στο σώμα του αγοριού από τη Ρωσία ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, απαραίτητης για την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία. Μακροσκοπικά δε φαίνεται, το αγόρι να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενδεχόμενο που ερευνάται και από τις αρχές, ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για ανίχνευση γενετικού υλικού.

Το 11χρονο δεν έχει εσωτερική αιμορραγία και δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα, ενώ χρειάζεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του τραύματος στη σπονδυλική στήλη. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χρειαστεί νευροχειρουργός, ενώ πιθανό είναι κάποιο πρόβλημα στον πνεύμονα και τη σπονδυλική στήλη.

Ομολόγησε ο ανιματέρ

Όσο για το δράστη, όταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία είχε τις αισθήσεις του και κατονόμασε τον 20χρονο ως δράστη της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του. Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, την ώρα που ήταν έτοιμος να πηδήξει το φράχτη του ξενοδοχείου. Ο 20χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη, περίπου στις 12.30, κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας, ενώ κατόπιν εντοπίστηκε το παιδί.

Ο 20χρονος ομολόγησε την πράξη του, ενώ στο σακίδιό του, το οποίο βρέθηκε τη στιγμή που ο άνδρας προσπαθούσε να το κρύψει, βρέθηκαν ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχε κλέψει από το παιδί και κρύψει έξω από το ξενοδοχείο. Σύμφωνα με όσα είπε ο 20χρονος, το παιδί τον πλησίασε και του ζήτησε τα πράγματά του. Ο Ολλανδός παρέσυρε το παιδί στο πάρκινγκ όπου και το μαχαίρωσε, ενώ κατόπιν ... είχε την ψυχραιμία να πλύνει το μαχαίρι και να το κρύψει σε πυροσβεστική φωλιά, κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τη δουλειά του!

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία υπό την οποία προσελήφθη ο 20χρονος ως ανιματέρ, ο Ολλανδός μετά από διακοπές που έκανε πέρυσι και πρόπερσι στην περιοχή, προτάθηκε από τον προϊστάμενο του ανιματέρ του ξενοδοχείου και ξεκίνησε δουλειά, δοκιμαστικά, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Ολλανδός θα οδηγηθεί, κατά πάσα πιθανότητα αύριο, στον Εισαγγελέα.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ την μητέρα του παιδιού που αγωνιά και βρίσκεται στο πλευρό του

Δολοφονικό χτύπημα με 10 μαχαιριές σε 11χρονο αγοράκι στη Χερσόνησο

Το σημείο που βρέθηκε  το παιδί

πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα