Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας, προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών.

Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν έως και την Τρίτη του Πάσχα.Εως και την Τρίτη του Πάσχα τα δρομολόγια τόσο στις οδικές συγκοινωνίες, όσο και στα μέσα σταθερής τροχιάς δεν θα είναι συχνά.

Πιο συγκεκριμένα:

Λεωφορεία και τρόλεϊ

Tη Δευτέρα του Πάσχα 6/5, τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.

Τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα είναι ενισχυμένα, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση την Τρίτη του Πάσχα.

Μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος

Την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή 1 12λεπτα δρομολόγια, στις γραμμές 2&3 15λεπτα δρομολόγια, ενώ στις γραμμές του τραμ κάθε 30 λεπτά ανά γραμμή.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στις γραμμές 1&2 του μετρό, 12λεπτα δρομολόγια, στη γραμμή 3 10λεπτα δρομολόγια, ενώ στις γραμμές του τραμ κάθε 30 λεπτά ανά γραμμή.

Την Τρίτη του Πάσχα 7/5 στις γραμμές 2&3 του μετρό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με συχνότητα από 7 έως 10 λεπτά, στη γραμμή 1 ανά 10,5 λεπτά, ενώ στις γραμμές του τραμ ανά 20 έως 25 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα