Στον ανακριτή αύριο οι δυο συλληφθέντες

Στην προσαγωγή έξι ατόμων από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία το μεσημέρι της Μ.Τρίτης.Ελεύθερος αφέθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ ο ένας από τους έξι προσαχθέντες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι υπόλοιποι πέντε κρατούνται και εξετάζονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ύποπτοι για την υπόθεση της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης. Απαντήσεις για την ενδεχόμενη συμμετοχή δυο ατόμων σε παλαιότερες τρομοκρατικές ενέργειες αναζητεί η αστυνομία με έλεγχο DNA.

Την πόρτα του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας θα περάσουν αύριο δυο από τους συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, όταν είχε αποκαλυφθεί ότι αποτυπώματα του ενός βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες της ληστείας στη Φλώρινα, οπότε  όμως και οι δυο είχαν συλληφθεί, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Ωστόσο, αποτύπωμα διασταυρώθηκε και με εύρημα από την υπόθεση της ληστείας του Βελβεντού.

Γνώριμοι οι δυο συλληφθέντες για την ληστεία στο ΒελβεντόVideo

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα