Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης Γεωργίας

Στιγμές αγωνίας περνά εδώ και επτά ημέρες μία οικογένεια στο Κιάτο Κορινθίας, η οποία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της 17χρονης κόρης τους Γεωργίας Γκιώνη να ενημερώσει το τοπικό Α.Τ.

Όλα ξεκίνησαν στις 8 Απριλίου 2013. Η οικογένεια ενημερώθηκε από τους διδάσκοντες του σχολείου ότι η 17χρονη έλειπε συχνά από τα μαθήματα και ότι κινδυνεύει να χάσει την τάξη λόγω απουσιών.

Η μητέρα, ανήσυχη, επιπλήττει την κοπέλα ζητώντας εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της, κ. Στέλιος Γκιώνης στη zougla.gr, η κόρη του κάνει παρέα με έναν νεαρό, ο οποίος δεν έχει γίνει αποδεκτός από την οικογένεια.

Στις 8 Απριλίου, λοιπόν, λίγο πριν την εξαφάνισή της, η 17χρονη μίλησε με έναν ιερέα, μετά από παρότρυνση ανθρώπου του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ο οποίος τη συμβούλεψε «εάν νιώθει ότι δεν την καταλαβαίνουν να φύγει και να πάει με τον άνθρωπο που την καταλαβαίνει».

Μετά τη λογομαχία της νεαρής με την οικογένειά της, εκείνη έφυγε από το σπίτι με τον φίλο της και σύμφωνα με τον κ. Γκιώνη πήγαν μια βόλτα στην κεντρική πλατεία Κιάτου, στην είσοδο του λιμανιού.

Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής...

«Δεν είναι παιδί που θα εξαφανιστεί έτσι, δεν είχε πάρει καν μαζί της το κινητό της ή κάποιο άλλο προσωπικό της αντικείμενο», λέει με αγωνία ο πατέρας.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ο φίλος της ισχυρίζεται πως στη συνάντηση στην πλατεία, η 17χρονη τού ζήτησε να μείνει μόνη της και εκείνος αποχώρησε. Η μητέρα, μετά την εξαφάνιση, είχε επικοινωνήσει με τον ιερέα ο οποίος την καθησύχαζε ότι το παιδί «σε δύο ημέρες θα επιστρέψει», κάτι που ωστόσο δεν συνέβη. Πλέον, όπως αναφέρει ο κ. Γκιώνης, προσπαθούν-μάταια- να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η οικογένεια κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό, η οποία έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Ακούστε τι ανάφερε ο κ. Γκιώνης στη zougla.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα