Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 20χρονης Μαρίας

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τους συγγενείς και φίλους του 20χρονου κοριτσιού που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του ενώ έπινε καφέ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας από τις 37 μαχαιριές ενός αδίστακτου δολοφόνου!

Την Πέμπτη οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συγχωριανοί της την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία και είπαν το τελευταίο αντίο ενώ την ίδια στιγμή ο 25χρονος κτηνοτρόφος που την κατακρεούργησε σύμφωνα με την αστυνομία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αναζητούσε δικηγόρο για να απολογηθεί. Καθώς κανείς δικηγόρος από την περιοχή της Θεσπρωτίας δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας τον έχουν μεταφέρει σε άλλη αστυνομική διεύθυνση και συγκεκριμένα στο Α.Τ Ιωαννίνων. Ο ανακριτής του έχει δώσει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να βρει δικηγόρο και να απολογηθεί.

Ο απάνθρωπος κτηνοτρόφος δεν δείχνει στιγμή μετανιωμένος και μάλιστα είπε ότι ο λόγος που της σκότωσε ήταν επειδή δεν τον ήθελε ερωτικά!!!

Η απολογία του δράστη

«Με απέρριψε και την σκότωσα», ομολόγησε στους αστυνομικούς χωρίς ίχνος ντροπής ο 25χρονος κτηνοτρόφος από την Θεσπρωτία, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης σκότωσε την 20χρονη Μαρία Γ. μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων της σε καφετέρια  στους Φιλιάτες.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές έγκλημα πάθους και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δράστη αιτία της στυγερής δολοφονίας ήταν η απόρριψη…

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ο 25χρονος Δημήτρης Ζ. ήταν ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής, αφού φερόταν σαν τραμπούκος με αποτέλεσμα να τον «τρέμουν» ακόμα και πιο εύσωμοι από αυτόν άνθρωποι.

Η 20χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής δεν φαντάστηκε προφανώς ότι είναι ικανός για τα πάντα…

Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι της Μαρίας


Δεν μπορούν να συνέλθουν οι φίλοι της 20χρονης Μαρίας, οι οποίοι έγιναν θεατές του δράματος το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 25χρονος μετά από λογομαχία έβγαλε το μαχαίρι και της «έσκισε» τον λαιμό έξω από την καφετέρια μπροστά σε τόσο κόσμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα