Τροχαίο δυστύχημα, νεκρός ποδοσφαιριστής ομάδας της Ρόδου

Σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία.

O ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του που πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο να πάνε να αγοράσει παπούτσια για να μπορέσει να αγωνισθεί στο ξερό γήπεδο της Ικαρίας.

Μαζί με τα δύο αδέλφια πήγε και ο Φίλιππος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός αδελφός του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρόδου κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου, όταν για  άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο,  έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολόνα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή. Αμέσως ο ποδοσφαιριστής που ηταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός και το νεαρός στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένοι. Οι διασώστες δεν μπορούσαν να τους απεγκλωβίσουν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.Από την σφοδρότατη αυτή σύγκρουση διεσώθηκε μόνο ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Ο αδελφός του και ο νεαρός Φίλιππος Δελαπόρτας βρήκαν οικτρό θάνατο. Η είδηση κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλο το νησί της Ρόδου και συγκλόνισε τους πάντες.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής  είναι σε κατάσταση σοκ καθώς είδε τον αδελφό του και το συμπαίκτη του να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του.

Τραγική η κατάσταση στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αθήνα η υπόλοιπη αποστολή έμεινε άναυδη. Κι ενώ η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό αποστολής να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου στην Ικαρία, οι παίκτες κλαίγοντας ζήτησαν να πάνε να αγωνισθούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες, την δε συμμετοχή τους θα την αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα φίλου τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα