Όλη η απολογία του δράκου του Διονύσου

Ο 31χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, περιέγραψε λεπτομερώς πως σχεδίαζε και πως έκανε τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών.Ο κατηγορούμενος για τους βιασμούς εμφανίζεται τώρα μετανιωμένος στους αστυνομικούς λέγοντας ότι για όλα φταίει η απόρριψη.

Σύμφωνα με το Newsit ο αποκαλούμενος και “δράκος” του Διονύσου τώρα ζητά συγνώμη και ... διαβεβαιώνει τα θύματα του ότι δεν είναι φορέας μεταδοτικών ασθενειών.

Όλη η απολογία του.

Είμαι παντρεμένος με την Π.....Χριστίνα κι έχουμε πέντε παιδιά, ηλικίας από 10, 9,8,5 μιση και ενάμιση έτους. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα καθόσον ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος - κατάκοιτος και η μητέρα μου εργαζόταν σκληρά για να ζήσει εμένα και τα τρία μου αδέρφια.

Δεν αισθάνθηκα αγάπη και πάντα αισθανόμουν απόρριψη. Με τη γυναίκα μου, με την οποία γνωρίσθηκα το 2001, έχω καλή οικογενειακή και σεξουαλική ζωή. Εργάζομαι με πεντάμηνη σύμβαση, ως οδοκαθαριστής στο Δήμο Κρωπίας. Το Δεκέμβριο του 2009, χωρίς να μπορώ να το δικαιολογήσω, βρέθηκα τυχαία πρωινή ώρα στην περιοχή του Διονύσου, την οποία περιοχή γνωριζα καλά, λόγω του ότι εργαζόμουν τότε ως μαρμαράς και είχα πάει στο λατομείο μαρμάρων, οδηγώντας το υπ’ αρίθμ. ΥΙΝ-.... αυτοκίνητό μου μάρκας YUGO ZASTAVA, χρώματος λευκού και είδα στη στάση του λεωφορείου μια κοπέλα η οποία ήταν γοητευτική και σαν άντρας ήθελα να τη γνωρίσω.

Της είπα αν θέλει να την μεταφέρω πιο κάτω, επειδή εκεί είναι ερημικά, αυτή μπήκε στο αυτοκίνητο και με το πρόσχημα ότι τηλεφώνησα στην αδερφή μου, είπα στην κοπέλα ότι θα κάνουμε παράκαμψη για να πάω να την πάρω και αυτή. Έτσι την πήγα σε ερημική τοποθεσία στον Άγιο Στέφανo κι εκεί προσπάθησα να τη βιάσω, βγάζοντάς της το παντελόνι, η κοπέλα όμως αντιστάθηκε και εγώ ........

Δεν θυμάμαι αν της πήρα το πορτοφόλι. Μετά το περιστατικό αυτό είχα τύψεις αλλά δεν συγκρατήθηκα και έτσι όταν και πάλι ήμουν τσακωμένος με τη γυναίκα μου, το μήνα Δεκέμβριο του 2010, ξαναπήγα στην περιοχή του Διονύσου, είδα στη στάση μια γυναίκα, την οποία με τον ίδιο τρόπο και δικαιολογία, επιβίβασα στο υπ’ αρίθμ. ΥΧΧ-... Ι.Χ.Ε. αυτ/το μου, μάρκας CITROEN XSARA, κίτρινου χρώματος που οδηγούσα.

Την πήγα σε ερημική τοποθεσία στη Βαρυμπόμπη, όπου επιχείρησα να τη βιάσω, αλλά όταν μου είπε ότι είναι άρρωστη, ....... και την άφησα εκεί και έφυγα. Δεν θυμάμαι αν της πήρα το πορτοφόλι. Την 25-1-13, το οποίο περιστατικό ενθυμούμαι πάρα πολύ καλά καθόσον είναι πρόσφατο και δεν μου έχει διαφύγει τίποτα από τη μνήμη, θα εξιστορήσω πιο αναλυτικά.

Την 24/25-1-13 ήμουν νυχτερινός με ωράριο από 02:00 έως 05:00. Όταν σχόλασα, αντί να πάω στο σπίτι μου, επειδή ήμουν τσακωμένος με τη γυναίκα μου, ξαναπήγα με το υπ’ αρίθμ. ΖΗΒ-...., μάρκας FIAT PUNTO, ερυθρό, βόλτα στο Διόνυσο, στη Λ. Διονύσου και κοίταζα να δω γυναίκα να περιμένει στη στάση λεωφορείου. Σε μια στάση, είδα μια γυναίκα, σταμάτησα και της είπα αν θέλει να την πάω πιο κάτω.

Αυτή μπήκε και κάθησε στη θέση του συνοδηγού. Της είπα ότι θα αλλάζαμε πορεία για να πάμε να πάρουμε και την αδερφή μου κι έτσι την οδήγησα προς την Βαρυμπόμπη. Καθώς οδηγούσα, είδα χωμάτινο δρόμο και έστριψα σε αυτόν. Στα πενήντα μέτρα πιο μέσα, όπου υπήρχαν δέντρα και πουρνάρια, σταμάτησα το αυτοκίνητο και της έλεγα με καλό τρόπο να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει.

Αυτή αντέδρασε και φώναζε και κρατώντας το κλειδί του αυτ/του, της το ακούμπησα στο λαιμό και της είπα να μην φωνάζει. Μετά από αυτό κι ενώ συνέχισε να φωνάζει, και να μου λέει και να της λέω διάφορα, της έβγαλα το παντελόνι, το πέταξα έξω από το αμάξι και της έκανα σεξ μια φορά και όταν μου ήρθε να ....... τραβήχτηκα. Μετά της είπα να βγει έξω να πάρει το παντελόνι της.

Πριν βγει έξω, με το χέρι της τράβηξε και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα πράγματα που είχα πάνω στο ταμπλό, την πρόσοψη του ράδιο-cd και δύο χαρτονομίσματα των 20€ που μου είχε αφήσει πάνω στο ταμπλό όταν μου έλεγε να μην της κάνω κακό, πριν τη βιάσω. Μετά, κατεβήκαμε μαζί από το αυτοκίνητο, μάζεψα την πρόσοψη του ραδιο-cd και αυτή αφού φόρεσε το παντελόνι της, τρέχοντας έφυγε προς τον ασφάλτινο δρόμο φωνάζοντας βοήθεια.

Εγώ μπήκα στο αυτοκίνητο, είδα ένα παπούτσι της και το κινητό της τηλέφωνο πεσμένο στο πατάκι της θέσης του οδηγού, τα πέταξα έξω από το αυτοκίνητο και έφυγα προσπερνώντας τη γυναίκα πριν βγει στον ασφάλτινο δρόμο. Έχω μετανιώσει οικτρά για αυτά που έκανα και περίμενα την ώρα που θα ερχόταν οι Αστυνομικοί να με συλλάβουν γιατί γνώριζα ότι αυτό που έκανα ήταν κακό αλλά δεν μπορούσα να το σταματήσω.

Ζητώ συγνώμη από τις γυναίκες που έβλαψα και ειδικά από τη γυναίκα που έκανα σεξ μαζί της και θέλω να τη διαβεβαιώσω ότι δεν πάσχω από μεταδοτικό νόσημα και δέχομαι να υποβληθώ σε αιματολογικές εξετάσεις για να το αποδείξω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα