Εύβοια: Την έσερναν δεμένη μέχρι να ξεψυχήσει

Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι της 77χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο αγρόκτημα της στην Κάρυστο. Πρόκειται για δύο συγχωριανούς της ηλικίας 22 και 25 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες θέλησαν να την ληστέψουν και επειδή η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, έβγαλαν τον χειρότερο ευατό τους πάνω της.

Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν θηλιά στον λαιμό. Μάλιστα άρχισαν να την σέρνουν στοπ έδαφος μέχρι που η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε.

Συγχωριανός πήγε στο αγρόκτημα για να την συναντήσει και πάγωσε όταν την είδε νεκρή. Μία φορά την εβδομάδα συνήθιζε να πηγαίνει εκεί και να την βοηθά στις αγροτικές δουλειές μιας και έμενε μόνη της.
Ειδοποίησε τους αστυνομικούς και παράλληλα την κόρη της που μένει εκτός της Εύβοιας.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο αγρόκτημα, και το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φριχτό μιας και τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σύρμα και στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά.

Χωρίς να τους δει κάποιος, οι δράστες έφυγαν από το σημείο και κατάφεραν αρχικά να απομακρυνθούν, όμως μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν τα ίχνη τους και τους συνέλαβαν. Στο τμήμα φέρονται να ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν και εντός της ημέρας θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης...

πηγή: evianews.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα