Λέρος: Η ιστορία πίσω από την τραγωδία με το νεκρό μωρό

Η ιστορία με το νεογέννητο μωρό που έφυγε από τη ζωή στη Λέρο, ήταν η ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τις προηγούμενες ημέρες.
Όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από το δράμα αυτό αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Ο Άκης και η Μαρία γνωρίστηκαν στο Facebook. Η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη, και ο Άκης στη Λέρο, όπου υπηρετούσε μόνιμα στο στρατό. Άρχισαν να μιλάνε μέσω Internet τον Αύγουστο, και η Μαρία τον επισκέφτηκε στο νησί τον Οκτώβριο, όπου ο Άκης αντιλήφθηκε ότι είναι έγκυος δυο μήνες πριν γεννήσει, και αποφάσισαν να μεγαλώσουν μαζί το παιδί.

Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν το Φεβρουάριο, ενώ ο Άκης υπέγραφε στο προφίλ του ως «χαζομπαμπάς».

Το ζευγάρι αντάλλασε λόγια αγάπης, ενώ τραγική ειρωνία είναι και μια φωτογραφία στο Facebook, με μια υποψήφια για το γάμο μωβ ανθοδέσμη, την οποία ο Άκης είχε σχολιάσει ως εξής:

«Καλά μωρό μου, αλλά στο γάμο μας θα είναι αυτό ή σε κηδεία; Μωβ και άσπρο; Μπρρρ».

Η Μαρία, γνώρισε τους γονείς του Άκη στις 10 Νοεμβρίου, ενώ εντύπωση προκαλεί πως οι θετοί γονείς της κοπέλας που μένουν Θεσσαλονίκη, δεν κατέβηκαν να τη δουν ούτε στη γέννα!

Η μητέρα του στρατιωτικού και συντρόφου της 24χρονης μητέρας του βρέφους, βγαίνει και λέει:

«Ο γιος μου αγάπησε τη Μαρία και το παιδί σαν να ήταν δικό του. Είμαστε στο πλευρό του παιδιού μας» είναι τα λόγια της, αναφερόμενη στην 24χρονη μητέρα του βρέφους και το γιο της, που μεγάλωναν μαζί το άτυχο μωρό στη Λέρο.

Παράλληλα, η μητέρα του Άκη, εξηγεί πως η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και δεν ασχολείτο ιδιαίτερα με το βρέφος, κάτι που έκανε η κουνιάδα της, η οποία τη βοηθούσε πολύ τις δυο πρώτες εβδομάδες της κύησης.

Στη συνέχεια, αναφέρεται πως ο αρχιλοχίας, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το βρέφος, όταν γύρισε από την υπηρεσία του την Παρασκευή, ενώ έλειπε από το ξενοδοχείο που έμενε με τη Μαρία, από την Τετάρτη. Το διάστημα αυτό, είναι άγνωστο αν η 24χρονη κοπέλα, φρόντιζε όπως πρέπει το μωρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα