Χαλκιδική για ... παραμυθένιο γάμο!

Με το σλόγκαν «ζήστε τον μύθο σας και τον γάμο σας στην Ελλάδα» ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης μέσα από τη νέα του καμπάνια κάνει τα πάντα προκειμένου να προσεγγίσει ερωτευμένα ζευγάρια του εξωτερικού, τα οποία επιθυμούν να παντρευτούν μακριά από τη χώρα τους. Ετσι μετά τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο ακόμα ένας προορισμός, η Χαλκιδική αυτή τη φορά, αναμένεται να γίνει ο αγαπημένος των μελλόνυμφων ζευγαριών, τα οποία επιθυμούν να ζήσουν μια αλλιώτικη εμπειρία στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προώθησε αυτή την ιδέα στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση «Balkanica Wedding Expo». Το ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί ενθουσίασε τα ζευγάρια που βρέθηκαν εκεί και τα οποία όχι μόνο ζήτησαν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο τέλεσης των γάμων στη Χαλκιδική, αλλά δεν δίστασαν και να κάνουν κρατήσεις ημερομηνιών για το επόμενο διάστημα. Την ελληνική ομάδα, που ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, συνάντησαν εξάλλου πολλοί εκπρόσωποι εξειδικευμένων τουριστικών πρακτορείων, διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών, καθώς και γραφεία οργάνωσης γάμων.

Οπως ανέφερε η διευθύντρια Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Μαρία Παππά, κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν ήδη κάποιες κρατήσεις, ενώ οι επιχειρηματίες του είδους ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να εντάξουν την περιοχή της Χαλκιδικής στα προγράμματά τους. «Ως ένα βαθμό η περιοχή μας έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστή έξω ως γαμήλιος προορισμός, χάρη και στους πολλούς γάμους αλλοδαπών που διοργανώνονται σε ξενοδοχείο της περιοχής» λέει η κυρία Παππά. Σε λίγες ημέρες μάλιστα τουριστικοί πράκτορες από το εξωτερικό θα παρευρεθούν σε έναν παραδοσιακό γάμο στην Αμμουλιανή, ώστε να ζήσουν από κοντά μια ιδιαίτερη γαμήλια τελετή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα