Συναυλία για τον Γιάννη που ακρωτηριάστηκε. Απόψε στο Βοτανικό

Απόψε Τρίτη βράδυ 6 Νοεμβρίου, στον Βοτανικό, Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, περισσότεροι από τριάντα καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν «Για τον Γιάννη...», τον άτυχο ποδηλάτη που ακρωτηριάστηκε και στα δύο του πόδια όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο. Η συναυλία ξεκινάει στις 19.00 και το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.
Στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αγοραστούν προσθετικά μέλη που θα βοηθήσουν τον Γιάννη να σταθεί ξανά στα πόδια του, δέχτηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς περισσότεροι από τριάντα καλλιτέχνες που αύριο το βράδυ θα εμφανιστούν ζωντανά στο κέντρο «Βοτανικός Live» (Ιερά οδός και Σπύρου Πάτση). Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 8 ευρώ, ενώ μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν είναι οι Μελίνα Ασλανίδου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μίλτος Πασχαλίδης, Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, Georgia (από Μπλε) και Magic de Spell.
Στο πλευρό του Γιάννη είναι αποφασισμένοι να σταθούν χιλιάδες χρήστες του Facebook, που δηλώνουν έτοιμοι να συνεισφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια, τόσο οικονομική όσο και ψυχολογική, προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα του. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί τρεις ομάδες υποστήριξης, με μεγαλύτερη αυτή που φέρει τον τίτλο «Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα - Για τον Γιάννη», η οποία αριθμεί περισσότερα από 2.770 μέλη. Εκτός από τις δηλώσεις συμμετοχής στην αυριανή συναυλία, πολλοί από τους χρήστες έχουν αναρτήσει μηνύματα με τα οποία ρωτούν να μάθουν από πού μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα μπορούν να καταθέσουν χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση του Γιάννη. Δεκάδες είναι και τα μηνύματα συμπαράστασης, όπως αυτό που έχει αναρτήσει μια χρήστης του Facebook, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οπου υπάρχει δρόμος, υπάρχει και θέληση. Αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσουμε όλοι τη μέρα της συναυλίας. Ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί! Ενα κομμάτι της ψυχής μας μαζί σου και η δύναμή μας όλη δική σου».

Επιπλέον, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό, συμμετέχοντας στην προσπάθεια στήριξης του Γιάννη Σεβδικαλή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις 5 έως 15 Νοεμβρίου θα διατεθεί για την πλήρη αποκατάσταση και την αγορά τεχνητών μελών του Γιάννη Σεβδικαλή.

Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 182/5 4501 606

IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606.

ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα