Βεντέτα με νεκρό στα δικαστήρια Ευελπίδων

Βεντέτα μεταξύ τσιγγάνων είναι η αιματηρή επίθεση μέσα στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων που έγινε στις 9.35 το πρωί.

Μια γυναίκα Ρομά πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε έναν ακόμα, την ώρα που οδηγούνταν στον ανακριτή και ήταν ήδη στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα θύματα κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιού της, πέρυσι στο Ζεφύρι.

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται τόσο οι συγγενείς των εμπλεκόμενων στο περιστατικό, όσο κι αυτοί που ήταν μάρτυρες του φονικού, το πρωί, λίγο μετά τις 09.00, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η 34χρονη τσιγγάνα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 37χρονο κατηγορούμενο για το θάνατο του γιου της, συνελήφθη και ανακρίνεται.

Από τα πυρά χτυπήθηκε και ο άλλος κατηγορούμενος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών με τραύματα στα πόδια και την σπονδυλική στήλη.

Η γυναίκα μπήκε άοπλη στα δικαστήρια, ωστόσο κάποιος συνεργός της, πέταξε όπλο πάνω από την περίφραξη των δικαστηρίων και εκείνη κατάφερε να βγάλει το όπλο έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Ο χώρος του κτιρίου 9 στην Ευελπίδων, εκεί που βρίσκονται τα γραφεία των ανακριτών, είναι παραμένει αποκλεισμένος.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα είχε μεταμφιεστεί και φορούσε περούκα. Άλλαξε ρούχα έξω από το γραφείο της 20ης τακτικής ανακρίτριας.

Πολλά ερωτήματα εγείρονται για το γεγονός ότι πολίτης πέρασε όπλο στην αίθουσα και τα γραφεία, αποφεύγοντας κάθε έλεγχο στα δικαστήρια. Οι έρευνες στρέφονται και προς τα μέτρα ασφαλείας, αφού στην πύλη της εισόδου, από την οποία περνά κάθε εισερχόμενος, λειτουργεί ανιχνευτής μετάλλων.

Πώς έγινε το μακελειό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit όλα ξεκινούν πέρυσι τον Σεπτέμβριο με το θάνατο του γιου της 37χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι. Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δυο παιδιά έπαιζαν με τα όπλα των γονιών τους. Τα δύο 10χρονα παιδιά προφανώς δεν γνώριζαν ότι το ένα όπλο είναι γεμάτο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να βρει έτσι τραγικό θάνατο το ένα από τα δύο παιδιά.

Αμέσως ξέσπασε βεντέτα μεταξύ των οικογενειών των δύο φίλων. Κάηκαν σπίτια, συνεχώς έπεφταν πυροβολισμοί, ώσπου που σε μια συμπλοκή υπήρξε και δεύτερος νεκρός. Ένας 23χρονος μέλος της μιας απ' τις δύο οικογένειες. Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένοχο, ενώ λίγο μετά συνελήφθει ως συνεργός και ο αδελφός του...

Σήμερα οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν από το “Μεταγωγών” στον ανακριτή για να καταθέσουν.

Προφανώς η οικογένεια της γυναίκας ενημερώθηκε και εκείνη πήρε την απόφαση να πληρώσει τους κατηγορούμενους με το ίδιο νόμισμα.

πηγή: Ζούγκλα, Newit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα