Άνεργος κοιμάται στο αυτοκίνητο λόγω ρεύματος

Με έναν μακροχρόνια άνεργο, 64 ετών και τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που ανερχόταν σε περίπου 2043 ευρώ, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας,  επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, ζητώντας από τους αρμόδιους να εξαιρεθεί ο προαναφερθείς άνεργος από την διακοπή ηλεκτροδότησης.

Η μακρόχρονη ανεργία του εν λόγω συμπολίτη μας δεν του επιτρέπει να πληρώσει ούτε 10 ευρώ έναντι του λογαριασμού, με το συσσωρευμένο από το 2009 χρέος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να του έχει διακόψει την ηλεκτροδότηση και αυτός να κοιμάται εδώ και καιρό στο αυτοκίνητό του!

Η διαβούλευση με τον διευθυντή πωλήσεων έγινε σε έντονο ύφος αφού τόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου, όσο και οι λοιποί παριστάμενοι, επεσήμαναν το άδικο της απόφασης και γενικά της πολιτικής που ακολουθεί η ΔΕΗ σε αυτές τις περιπτώσεις. «Κόβετε το ρεύμα σε έναν ανυπεράσπιστο και έτσι ποινικοποιείτε την φτώχεια» επεσήμανε η Μαρία Κανελλοπούλου, ενώ το διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ δήλωσε αδύναμο να παρέμβει.

Ωστόσο, έπειτα από πιέσεις και έντονη συζήτηση, ο διευθυντής πωλήσεων της ΔΕΗ μίλησε με τον περιφερειακό διευθυντή και συμφωνήθηκε ο εν λόγω συμπολίτης μας να πληρώσει ένα μικρό ποσό έναντι του συνολικού λογαριασμού, προκειμένου να επανασυνδέσει η ΔΕΗ το ρεύμα στο σπίτι του.


Πηγή:patrastimes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα