Χριστούγεννα για παιδιά σε ιδρύματα χωρίς τρόφιμα και θέρμανση

Απίστευτο, απάνθρωπο και τραγικό μπορεί μονάχα να χαρακτηρίσει κάποιος την δραματική κατάσταση που επικρατεί Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα».

Δυστυχώς δύσκολα τέτοιου είδους συνθήκες χωράει ο νους του ανθρώπου.  Δεν υπολόγισαν καν τις άγιες αυτές και γιορτινές ημέρες και "απλά" άφησαν τα παιδιά του ιδρύματος χωρίς τα στοιχειώδη τρόφιμα, δηλαδή δίχως γάλα και φαγητό!

Χαρακτηριστική λοιπόν είναι η έκκληση βοήθειας που απευθύνει το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα» για τρόφιμα και πετρέλαιο διότι εκτός του ότι τα παιδιά πεινούν, απειλείται εξαιρετικά και η υγεία τους καθώς δεν υπάρχει τρόπος να ζεσταθούν αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο πετρέλαιο!

Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Κέντρου, υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε τρόφιμα (ζυμαρικά, γάλατα, λάδι, ζάχαρη, κρέμες βρεφικές), πάνες, ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικές σκούπες, μίξερ, μπλέντερ), ρούχα, παπούτσια, καθώς και σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Εντούτοις, όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί η κρίση να μας έχει γονατίσει αλλά η ανθρωπιά και η ευαισθησία μας παραμένουν ακόμη ανέπαφα, αναλλοίωτα στοιχεία, ζεστά μέσα στην καρδιά μας.. Όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στο Κέντρο μπορούν να επικοινωνούν με: α) την Κατερίνα Ζαλπαρίνη (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων) τηλ. 213-2015784 β) την Βρεφοκομική Υπηρεσία 213-2015779, e-mail επικοινωνίαςgram@0262.syzefxis.gov.gr.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα