Η Αλέξια τραγούδησε με τον Stevie Wonder για την παγκόσμια ειρήνη

Η Αλέξια τραγούδησε με τον Stevie Wonder στη συναυλία που δόθηκε στο Λος Αντζελες και ήταν αφιερωμένη στην παγκόσμια ειρήνη.

Την 1η Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκες στην Πόλη των Αγγέλων μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Νever Again» (Ποτέ Ξανά), στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» στη σκηνή του Gibson Ampitheater, όπου έλαβε χώρα το event, ήταν ο Stevie Wonder αλλά και η δική μας Αλέξια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Αντζελες, είχε εμφανιστεί στις αρχές Αυγούστου και στο πρώτο μέρος των συναυλιών που λαμβάνουν χώρα στην Αμερική και είναι αφιερωμένες στην παγκόσμια ειρήνη.

«Οι συναυλίες γίνονται με σκοπό να θυμηθούμε όλα τα άσχημα γεγονότα που έχουν γίνει στον πλανήτη -όπως είναι η γενοκτονία των Αρμενίων και των Ποντίων- και να τιμήσουμε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στους αγώνες για την ειρήνη…» είχε τονίσει η τραγουδίστρια τον περασμένο Αύγουστο σε συνέντευξή της στην «Espresso της Κυριακής».

Η Αλέξια έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης, όπου μεταξύ άλλων θα ερμηνεύσει και τραγούδια από το τελευταίο της CD που έχει τον τίτλο «Re-Be». «Η τελευταία δουλειά μου είναι μια συγκέντρωση μουσικών επιρροών, πολλών εμπειριών και δημιουργικών ιδεών μου…» τονίζει η ίδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα