Η εθνική μας μούντζα από μαθητή στη Λάρισα

Η μούντζα του νεαρού μαθητή από μια απλή φωτογραφία έχει μετατραπεί σε «σύμβολο» της αγανάκτησης των πολιτών για τους πολιτικούς, καθώς με μια γρήγορη ματιά στα σχόλια των χρηστών, εύκολα κανείς διαπιστώνει ότι οι επευφημίες και τα εγκώμια προς τον μαθητή δεν έχουν τελειωμό.

«Να αγιάσει το χέρι του», «Μπράβο, στο παιδί! Έχει θάρρος», «Η νεολαία μας τελικά δεν κοιμάται», «Αυτός είναι σύγχρονος ήρωας», «Θα κάνουμε κίνημα να μην τιμωρηθεί με αποβολή το παιδί», «Η εθνική μας μούντζα» είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια χρηστών που έχουν αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στα προφίλ τους.

Τα μηνύματα μαρτυρούν ότι  η... μούντζα του Λαρισαίου μαθητή κατά την παρέλαση ήταν καθώς φαίνεται απωθημένο πολλών πολιτών και μάλλον θα αποτελεί σημείο κατατεθέν των διαμαρτυριών στις παρελάσεις της φετινής 28ης Οκτωβρίου ανά τη χώρα.

Μπορεί αρκετοί να διαφώνησαν μέσω των social media με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας, σχεδόν όλοι όμως «παραδέχθηκαν» την κίνηση του μαθητή από τη Λάρισα.

Ο παραστάτης στη σημαία του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας έγινε ένα από τα πρόσωπα των επεισοδιακών παρελάσεων όταν επέλεξε να «χαιρετίσει» με μούντζα τους επισήμους (πάνω). Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη χειρονομία του είναι διχασμένα.

Ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης επενέβη για να μην τιμωρηθεί ο μαθητής «προκειμένου να μην τον σημαδέψει η χειρονομία για την υπόλοιπη ζωή του».

Λάρισα: Η μούντζα του μαθητή που διχάζει

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα