Απεργία στα μέσα μεταφοράς Τρίτη και Τετάρτη! Αλαλούμ!

Ξεκαθαρίζουμε τα εξής: Αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσουν μόνο το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος. δηλαδή θα απεργού μετρό λεωφορεία και τρόλει.
Μεθαύριο, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί μόνο το μετρό και θα απεργήσουν οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ από τις συγκοινωνίες.
Απεργία αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και μεθαύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στα μέσα μεταφοράς και φυσικά η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί.
Μόνο τα ταξί αποφάσισαν να μεταθέσουν κατά μία μέρα την απεργία τους και έτσι τα ταξί θα κυκλοφορούν αύριο Τρίτη αλλά όχι την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη το μετρό, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ μετά από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων τους.

Συνεπώς, θα λειτουργήσουν μόνο το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα απεργήσουν οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ από τις συγκοινωνίες θα λειτουργεί μόνο το Μετρό.

Υπενθυμίζεται ότι οι απεργοί εναντιώνονται στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας. Λόγω των σημερινών κινητοποιήσεων (24ωρη απεργία σε  ΗΣΑΠ,ΜΕΤΡΟ ΤΡΑΜ και στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ) παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας.

Σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι Ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους με το νέο μισθολόγιο για το δημόσιο.

Αναλυτικά, αύριο Τρίτη θα απεργήσουν:

- Το Μετρό

- Τα λεωφορεία

- Τα τρόλεϊ

Την Τετάρτη θα απεργήσουν:

- Τα λεωφορεία

- Τα τρόλεϊ

- Το Τραμ

- Ο Ηλεκτρικός

- Ο προαστιακός

- Τα ταξί

- Ο ΟΣΕ πανελλαδικά

Την Πέμπτη θα απεργήσουν τα ταξί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα