Εκβίαζαν ανήλικη και την εξωθούσαν στην πορνεία

Για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση, υπεξαγωγή εγγράφων και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατηγορούνται οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν από τους άνδρες της αστυνομίας στη Λάρισα μετά από καταγγελίες.

Ενα οικογενειακό επεισόδιο ήταν η αφορμή για να ξεσκεπάσουν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί τη φρίκη που ζούσε για έναν ολόκληρο χρόνο μια δεκαεξάχρονη κοπέλα από τη Ρουμανία που ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Εκμεταλλευόμενοι την άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της στη Ρουμανία, ο 57χρονος συλληφθείς -επίσης από τη Ρουμανία- και η 53χρονη σύντροφός του την έφεραν στη χώρα μας με τη συναίνεση των γονιών της προκειμένου να εργαστεί στο σπίτι τους προσέχοντας την μόλις δύο ετών εγγονή τους.

Οταν όμως η 16χρονη ήρθε στην Ελλάδα, ο 57χρονος σε συνεννόηση με την 53χρονη της αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και στη συνέχεια την κλείδωσαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν και με απειλές απαιτούσαν από εκείνη το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ώστε να μπορέσουν να της εκδώσουν έγγραφα για τη διαμονή της.

Ολο αυτό το διάστημα επέτρεπαν στον 23χρονο επίσης συλληφθέντα από το Αφγανιστάν να την παρενοχλεί σεξουαλικά έναντι αμοιβής, ενώ την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άτομα που εκείνοι φρόντιζαν να της βρίσκουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα