Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Χωρίς τρένο, ηλεκτρικό και τραμ θα μείνουν οι Αθηναίοι την Πρωτομαγιά ενώ κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία.
Σε ότι αφορά το μετρό, τα βαγόνια του θα κινηθούν από τις 9 το πρωί και μετά.
Οι ηλεκτροδηγοί του μετρό μάλιστα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Τα χαρακτηριστικά της Πρωτομαγιάς του 2011 έχουν μια ξεχωριστή σημασία, αφού οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι μαθητές, δέχονται πρωτοφανή επίθεση με στόχο την άλωση των και την ισοπέδωση όλων των κατακτήσεων που εδώ και δεκαετίες κερδήθηκαν με αιματηρούς αγώνες.
Έχουμε χρέος να προασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας και να παλέψουμε ενάντια στην κοινωνική εξαθλίωση που οι κυβερνήσεις θέλουν να επιβάλλουν στους λαούς.

Οι Ηλεκτροδηγοί του Μετρό συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιώντας Στάση Εργασίας την ίδια ημέρα, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ.. Συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις επίσης, θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. την ίδια πάλι ημέρα.»

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Κυριακή, 1η Μαΐου. Κατά την ημέρα της απεργίας, ο Οργανισμός θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν "ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο" θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30 έως τις 06:25».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα