Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και σημαντικότερες ειδήσεις, Παρασκευή 22 Ιουλίου

Οι κυριότερες ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Υπερψηφίστηκε με 179 ναι η απλή αναλογική. Κόντρες και διαφοροποιήσεις

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων.

Συνολικά ψήφισαν 281 βουλευτές....

Κάρτα σίτισης και φάρμακα για όσους χάνουν το ΕΚΑΣ

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η κυβέρνηση να ανακοινώσει τα αντισταθμιστικά μέτρα ανακούφισης για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ.

Ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε χθες ότι θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥΣΚΟΙΠ), προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα που θα ακολουθηθούν,

αλλά και που θα βρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι.....

Αλεξανδρούπολη: Οι ποινές στους 8 Τούρκους του ελικοπτέρου. Τι δήλωσαν

νοχοι κρίθηκαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί από το  μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για παράνομη είσοδο στη χώρα με ποινή φυλάκισης  φυλάκισης 2 μηνών, με αναστολή.

Το δικαστήριο τους έκρινε αθώους για την κατηγορία της παράνομης πτήσης στον ελληνικό εναέριο χώρο, καθώς τους αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ότι δεν υπήρχε δόλος.

Οι 8, που ισχυρίστηκαν ότι δεν σχετίζονται με το πραξικόπημα και ότι απειλήθηκε η ζωή τους θα παραμείνουν υπό αστυνομική επιτήρηση έως την απόφαση για το αν θα τους χορηγηθεί άσυλο......

ΕΟΠΥΥ: Μόνο ηλεκτρονικές γνωματεύσεις για αποζημίωση παροχών από 25 Ιουλίου

Μόνο με ηλεκρονική γνωμάτευση θα γίνεται δεκτή από την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, για διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν αιμοκαθάρσεων, οπτικών, αναπνευστικών, ορθοπεδικών, ακουστικών, επιθεμάτων κατακλίσεων, οστομικών ειδών, καθετήρων, διαφόρων αναλωσίμων ειδών, αναλωσίμου υγειονομικού υλικού και σκευασμάτων ειδικής διατροφής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.....

 

Ερντογάν: Πιθανή νέα απόπειρα πραξικοπήματος – Έγγραφο ντοκουμέντο

Ο Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξή του, στο Reuters επισήμανε ότι μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος είναι πιθανή ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν θα είναι κάτι το εύκολο, καθώς «βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπό το φόβο αυτό του νέου πραξικοπήματος....

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα