Ο Τσακνής υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται σύμφωνα με τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Διονύσης Τσακνής, ώστε ο δεύτερος να είναι υποψήφιος του κόμματος για το Δήμο της Αθήνας.

Οι συζητήσεις σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχουν προχωρήσει αρκετά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αισιόδοξοι ότι αν όλα πάνε καλά, σε συνδυασμό και με ένα δυνατό όνομα για την Περιφέρεια Αττικής θα καταφέρουν να έχουν μια δυναμική παρουσία.

Πάντως το ζήτημα του υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να αποτελεί αγκάθι για το κόμμα, αφού υπάρχει δυσκολία για να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο.

Η διαρροή του ονόματος του Αλέκου Αλαβάνου ως υποψηφίου είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα. Παράλληλα, η ανακοίνωση από πλευράς της Δημοκρατικής Αριστεράς ως υποψηφίου του Γ. Ψαριανού απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις υποψηφιότητες του Α. Μητρόπουλου και του Β. Οικονόμου, αφού και οι δύο είχαν πει ότι θα κατέβουν υπό τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν έχουν και τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα