Εκνευρισμένος ο Παπανδρέου με τους παπαράτσι

Μια χαρά φαίνεται ότι τα περνάει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην Πάρο, όπου συνεχίζει ακάθεκτος τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Αν και αρχικά ο κ. Παπανδρέου είχε στο πρόγραμμά του να επιστρέψει για ένα τριήμερο στην Αθήνα και στη συνέχεια να ξαναφύγει για τον Δεκαπενταύγουστο, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και θα το πάει σερί μέχρι τις 16 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψει για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Στην Πάρο πάντως, ο πρωθυπουργός περνά την ημέρα του με πολύ κολύμπι, ενώ κάνει καθημερινά κανό. Ο κ. Παπανδρέου ξεκινά από την Χρυσή Ακτή και εξερευνά αρκετές περιοχές του νησιού.

Την Τρίτη μάλιστα κάλυψε με το κανό μία αρκετά μεγάλη απόσταση, πηγαίνοντας από τη Χρυσή Ακτή στην Αλυκή.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού όμως, δεν έχει μόνο κολύμπι και αθλητισμό. Περιλαμβάνει και βραδινές εξόδους.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι, εκτός πολιτικής, πήγε στο μπαρ Come Back, στα Λιμανάκια της Νάουσας, και απόλαυσε τη βραδιά, πίνοντας το ποτό του.

Στην Πάρο βρίσκονται όμως και πολλοί βουλευτές και υπουργοί, οι οποίοι είτε έχουν εξοχικό εκεί είτε προτίμησαν το νησί, λόγω της παρουσίας του προέδρου. Έτσι ο κ. Παπανδρέου τους κάλεσε μετά συζύγων για να δειπνήσουν στην ταβέρνα «Γιώργος και Άννα», κοντά στο Πίσω Λιβάδι.

Ο ίδιος και η σύζυγός του έφτασαν μαζί με την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, ενώ στο δείπνο παρέστησαν ο Ντίνος Ρόβλιας, ο Χάρης Παμπούκης, η Συλβάνα Ράπτη, η Άννα Ραγκούση Νταλάρα κ.α

Έλειπαν πάντως ο Γιάννης Ραγκούσης και οι βουλευτές Κυκλάδων, Ρήγας και Παπαμανώλης , οι οποίοι έτρεχαν για τον Καλλικράτη.

Ο πρωθυπουργός ωστόσο έχει ενοχληθεί από την παρουσία αρκετών φωτογράφων από εφημερίδες, οι οποίοι, κάνοντας τη δουλεία τους, προσπαθούν να καλύψουν τις διακοπές του και τον φωτογραφίζουν στο μπάνιο του και στις εξόδους του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του να έρθει σε συνεννόηση με περιοδικά και εφημερίδες, ώστε να σταματήσουν να τον  …κυνηγούν οι φωτογράφοι.

 

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό. Για να αποφύγει τα αδιάκριτα μάτια των φωτογράφων ο πρωθυπουργός βρήκε και άλλους τρόπους. Έτσι, κάθε φορά που θέλει να κάνει το μπάνιο του, μπαίνει στο σκάφος του λιμενικού και απομακρύνεται από τις γνωστές παραλίες. Πηγαίνει λοιπόν σε βραχονησίδες κοντά στη Χρυσή Ακτή και κάνει το μπάνιο του μακριά από τους παπαράτσι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα