Καραμανλής: Ούτε να φάει δεν μπορεί!

Τσάμπα αλλά θαυματουργό διαιτολόγιο φαίνεται να βρήκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μπήκε σώνει και καλά σε σκληρή δίαιτα.

Ο Κώστας Καραμανλής, κατά κοινή ομολογία, έχει χάσει αρκετά κιλά αλλά και την… ησυχία του, αφού σε όποια ταβέρνα ή εστιατόριο εμφανιστεί προκαλεί την αντίδραση των άλλων πελατών. Η αντίδραση αυτή δεν ανταγωνίζεται βέβαια σε ποσοστά αυτή που προκαλεί η εμφάνιση του πρώην τσάρου της Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, αλλά και σε κείνον όλο και κάτι του τυχαίνει.

Σύμφωνα με όσα φτάνουν στ’ αυτιά μας, την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής θέλησε να φάει με φίλους σε μια όμορφη ταβερνούλα στο Ντράφι. Μπαίνοντας στο μαγαζί κάποιοι πελάτες άρχισαν να βγάζουν μια επιθετικότητα, η οποία όσο περνούσε η ώρα μεταφραζόταν σε πικρόχολα σχόλια. Λέγεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός σηκώθηκε εκνευρισμένος και έφυγε.

Προχθές οι φήμες τον θέλουν να έγινε στόχος μιας ηλικιωμένης κυρίας, σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, το όνομα του οποίου αποδείχθηκε άτυχος αριθμός για τον Κώστα Καραμανλή. Βέβαια, δεν εννοούμε ούτε το δεκατρία, αλλά ούτε ότι η εν λόγω κυρία τον… έφτυσε για να μην τον ματιάσει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα