Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Α. Σαμαράς με επιστολή του διέγραψε τη Ντόρα Μπακογιάννη απο τη Νέα Δημοκρατία καθώς νωρίτερα ψήφισε 'ναι" στα σκληρά οικονομικά μέτρα ενώ και η Μπακογίαννη έχει έτοιμη την επιστολή απάντηση στον πρόεδρο της Ν.Δ.

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά τό "ναι" που ψήφισε επί της αρχής στα μέτρα της κυβέρνησης και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Η κα. Μπακογιάννη είπε το «Ναι» επί της αρχής, παρακάμπτοντας την κομματική πειθαρχία που είχε επιβάλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

«Κάνω πολιτική για αυτά που πιστεύω», φέρεται να δήλωσε η κα Μπακογιάννη σε δημοσιογράφους που την πλησίασαν στους διαδρόμους της Βουλής.

Διεγραφές είχαμε και στο ΠΑΣΟΚ: Εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τίθενται με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου οι βουλευτές Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, που ψήφισαν παρών στην ψηφοφορία για τα μέτρα.

«Στη μάχη υπάρχουν και απώλειες» δήλωσε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ την ανακοίνωση της διαγραφής ανάγνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα