Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη. Νέες κατηγορίες για τον Κήρυκα Χανίων

Κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι αρνείται οποιοδήποτε θεσμικό πλαίσιο διάσωσης για τα μέσα ενημέρωσης, ασκούν κυβερνητικοί κύκλοι.

Όπως σημειώνουν, ο πρωθυπουργός, στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη για συζήτηση ενός θεσμικού πλαισίου ισότητας, που θα αφορά όλες τις επιχειρήσεις του Τύπου, και δεν θα είναι φωτογραφικού χαρακτήρα.

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, σημειώνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, αρνήθηκε οποιοδήποτε θεσμικό πλαίσιο διάσωσης για τα μέσα ενημέρωσης. Πράγμα που εκμηδενίζει τις πιθανότητες να υπάρξει συναίνεση για ένα πλαίσιο που θα έδινε τη δυνατότητες διάσωσης των θέσεων εργασίας των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται σε κρίση. Περιορίστηκε σε "κροκοδείλια δάκρυα", αρνούμενος την διάσωση του Τύπου, και της εργασίας εκατοντάδων εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επικρίνουν, τέλος, τον πρόεδρο της ΝΔ ότι, έως το 2016, δεν έχει καταβάλει παρά μία μόνο δόση, για δάνειο 300.000 ευρώ που έλαβε το 2005, υπέρ του «Κήρυκα Χανίων».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα