Επίσκεψη Ομπάμα: Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της επίσκεψης

Το αυριανό πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα, τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Ελλάδα, περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ακρόπολη και ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ξενάγηση του Μπαράκ Όμπυα στην Ακρόπολη θα γίνει στις 11.10 πμ. Στη 1.50 μ.μ.  θα δώσει ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Λεωφόρο Συγγρού και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Βερολίνο.

1. 000 προσκεκλημένοι είναι αυτοί που έχουν πάρει την πολύτιμη πρόσκληση  για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα. Μια ομιλία που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η τελευταία που δινει στο εξωτερικό ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών  .Σε αύτη θα έχει ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της δημοκρατίας απέναντι στα φαινόμενα λαϊκισμού που τροφοδοτούν οι συνέπειες της παγκοσμιοποίησης.

Η πρόσκληση  αναφέρει  ρητά ότι οι  καλεσμένοι  θα πρέπει να βρίσκονται στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος από τις 11 και μισή το πρωί ως και τις 12 και μισή .

Μαζί τους θα πρέπει να έχουν τη διαπίστευση φυσικά την πρόκληση  την ταυτότητα  η διαβατήριο.  Αναγράφονται όμως και οδηγίες για το τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους. Αυτά είναι:

-Κέρματα

-Μεγάλες τσάντες και βαλίτσες

-Drones και άλλα μη επανδρωμένα συστήματα αεροσκαφών

- Ζώα (εκτός από αυτά που είναι σκύλοι «οδηγοί»)

- Ποδήλατα, καρέκλες, μπαλόνια, ψύκτες, ποτήρια, θερμικά ή μεταλλικά δοχεία

-Εμβλήματα ή σημαίες κάθε είδους

-Ομπρέλες

-Οποιαδήποτε αιχμηρά αντικείμενα, ή σουγιάδες

-Φαγητό, υγρά, αναπτήρες

-Άλλα επικίνδυνα αντικείμενα για την ασφάλεια.

 

Η  πρόσβαση στο Ίδρυμα θα γίνεται μόνο με ταξί ενώ θα υπάρχουν ελάχιστες θέσεις στάθμευσης μόνο για ορισμένους επισήμους. Η  Λεωφόρος Συγγρού θα κλείσει και θα πραγματοποηθούν τρεις έλεγχοι,   κατά τα πρότυπα που γίνονται οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα