Τα αλλάζει ο Λεβέντης για τις δημοσκοπήσεις: Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου ...

Ένα μόλις 24ωρο πέρασε από τις καταγγελίες Λεβέντη, ότι κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, στην Θεσσαλονίκη, «με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα μου ότι έχει ποσοστό 7%-8%, ήταν υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων».

Λίγες ώρες αργότερα ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας «Πρακτορείο 104,9 FM», διέψευσε τον εαυτό του υποστηρίζοντας πως, «αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό».

«Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% [...] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, «με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- "μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».

Δείτε τι είχε καταγγείλει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα