Ανασχηματισμός για να φύγουν τα βαρίδια λέει ο ξάδελφος Γ. Τσίπρας

Εναν ευρύ ανασχηματισμό με αφαίρεση βαριδιών για να επιτευχθούν ευρύτερες συνέργειες και μεγαλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου προκρίνει ο Γ. Τσίπρας γγ του ΥΠΕΞ.

Σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ» ο εξάδελφος του πρωθυπουργού  αφήνει αιχμές και για τα πρόσωπα που επελέγησαν μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου να μπουν στην κυβέρνηση αλλά διατυπώνει και έμμεση πλην σκληρή κριτική για το κέντρο συντονισμού της κυβέρνησης.

« Χρειάζονται περισσότερες συνέργειες και μεγαλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου ίσως και με θεσμικό τρόπο.Μαζί με την αλλαγή προσώπων κάτι τέτοιο θα δώσει περισσότερη ομοιογένεια και θα αφαιρέσει βαρίδια».

Ο κ. Τσίπρας ομολογεί πως οι αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλες και αμφιβάλει πως το Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά με τις αδυναμίες του κόμματος.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για την τράπεζα Αττικής και τον Χρήστο Καλογρίτσα και το ενδεχόμενο «να τινάξουν στον αέρα το κυβερνητικό αφήγημα»  κ. Γιώργος Τσίπρας υποστηρίζει για την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ «εξαφανίζεται ως δια μαγείας» όλο το αμαρτωλό παρελθόν της Τράπεζας Αττικής  και « μένει ο Καλογρίτσας γιατί πρέπει να τιναχθεί στον αέρα το κυβερνητικό αφήγημα»   



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα