Δεν θα πάω στη ΔΕΘ να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως ο Τσίπρας. Βίντεο

«O κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδος, δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα σήμερα και δεν πρόκειται εγώ να πέσω σε αυτήν την παγίδα». Αυτό δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (26/08/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

«Εγώ δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως έκανε ο Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Από την άλλη, μπορώ να περιγράψω με μεγάλη σαφήνεια έναν άλλο δρόμο αναπτυξιακό για τη χώρα. Ένα δρόμο ο οποίος θα δίνει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, στις ιδιωτικές επενδύσεις ως πηγή πλούτου για τη χώρα και ως δυνατότητα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης».

«Εμείς θα τις χτίσουμε αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες λέγοντας τους την αλήθεια και δίνοντας τους συγκεκριμένες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, υποσχόμενοι μόνο πράγματα τα οποία μπορούμε με βεβαιότητα να εφαρμόσουμε την επόμενη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας ότι «θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές, διότι πιστεύουμε ότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης».


newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα