Χουλιαράκης αδειάζει Καμμένο για τα ειδικά μισθολόγια

Άδειασμα του Πάνου Καμμένου από τον Γιώργο Χουλιαράκη στη Βουλή με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δαβάκη για τα ειδικά μισθολόγια των ενόπλων δυνάμεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αφού πρώτα υπενθύμισε ότι βάσει νόμου προβλέπεται πάγωμα των ειδικών μισθολογίων εάν τα αρμόδια υπουργεία δεν βρουν ισοδύναμα μέτρα, γνωστοποίησε ότι μέχρι τώρα δεν έχει λάβει καμία σχετική πρόταση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κ. Δαβάκη ο οποίος επέμεινε επικαλούμενος δηλώσεις του κ. Καμμένου ότι όχι μόνο τα σχετικά κονδύλια είχαν βρεθεί αλλά και πως είχαν κατατεθεί ήδη στο υπουργείο Οικονομικών.

«Δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω πως όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί θα μεριμνήσουν και θα καταθέσουν το συντομότερο τις δικές τους ισοδύναμες προτάσεις. Ο χρόνος είναι άφθονος και το υπουργείο Οικονομικών περιμένει να αξιολογήσει τις προτάσεις που όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε παραλάβει. Και εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Άμυνας να μιλά με νούμερα και κωδικούς. Περιμένουμε να μας αποσταλούν» απάντησε ο κ. Χουλιαράκης.

Ο ίδιος πάντως πρέπει να προκάλεσε και «ανατριχίλες» στον συνάδελφο του υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά όταν εξήγησε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι το «ξεπάγωμα» των ειδικών μισθολογίων να σχετίζεται με την αποκατάσταση του αισθήματος της δικαιοσύνης και επιβράβευσης της αριστείας στους δημόσιους λειτουργούς που προσπαθούν να διακριθούν.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα