Στις 14 - 16 Οκτωβρίου το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Η επέτειος των 42 ετών από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ επελέγη για τη διενέργεια του συνεδρίου επανίδρυσης της οργάνωσης, μετά από εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους νέους και τις νέες να μπουν στην πολιτική για να αλλάξουν πράγματα.

Όπως αποφασίστηκε, το συνέδριο επανίδρυσης θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016.

“Σήμερα ξεκινάμε την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική νεολαία” υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας πως “τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα”.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι νέα και παλαιά στελέχη, αλλά κυρίως νέοι που για πρώτη φορά θέλουν να γίνουν κομμάτι μιας πολιτικής νεολαίας, θα συνεργαστούν και θα δουλέψουν μαζί για να φτιάξουν μια υγιή οργάνωση,

“μια νεολαία που δεν θα εξαρτά τη λειτουργία της από βαρώνους με προσωπικά συμφέροντα, αλλά που θα εκφράζει με κάθε της πράξη, το συμφέρον ολόκληρης της νέας γενιάς”.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα