Η Γεννηματά συναντά τον Γιώργο Παπανδρέου

Ταυτόχρονη και ταυτόσημη ήταν η ανακοίνωση στις 12:00  το μεσημέρι της Παρασκευής για συνάντηση στη 13:00 του Γιώργου Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Η αφορμή να λιώσουν οι πάγοι  έγινε προχτές όταν συναντήθηκαν στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Φώφη Γεννηματά ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση έσπευσε να του ζητήσει συνάντηση προκειμένου να αρθούν οι παρεξηγήσεις, που οδήγησαν στην αντίδραση του Παπανδρέου.

Η αφορμή ήταν ότι όταν πρωτοανακοινώθηκε η συγκρότηση Επιτροπής Διαλόγου για την Κεντροαριστερά κρατήθηκαν δύο θέσεις για εκπροσώπους του Κόμματος Δημοκρατών -Σοσιαλιστών χωρίς, όπως λέει η πλευρά Παπανδρέου να έχει υπάρξει καμία άλλη επαφή. Προφανώς η Γεννηματά θα επιχειρήσει στη συνάντηση να πείσει τον Παπανδρέου να επανέλθει σε τροχιά διαλόγου.

Πάντως η ανακοίνωση και από τις δύο πλευρές ήταν λακωνική:   "H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα έχει συνάντηση σήμερα, στις 13:00 με τον Πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ κ. Γιώργο  Παπανδρέου στο γραφείο της στην Βουλή. Ακριβώς με την ίδια διατύπωση, αλλά αντίστροφη σειρά ήταν και η ανακοίνωση του Παπανδρέου....

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα