Ευχαριστίες Πούτιν σε Τσίπρα, Παυλόπουλο για τη θερμή φιλοξενία

Εκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε σήμερα και στον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την φιλοξενία του στην Ελλάδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα και εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη «θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και το Άγιον Όρος».

Νωρίτερα, ο κ. Πούτιν εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την διήμερη παραμονή του στην Ελλάδα και στον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το  μεσημέρι της Δευτέρας και οι δύο Πρόεδροι  προέβησαν στον απολογισμό της επίσκεψης του πρώτου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και οι δύο συμφώνησαν  στην «ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Παυλόπουλος με τον Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, είχε νωρίτερα και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τους ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε προς τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και το Άγιον Όρος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε απολογισμό της επίσκεψης και επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών».

.protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα