Στέφανος Μάνος: Ο κόσμος διασκεδάζει, οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταντήσει ανέκδοτο!

Δεν βλέπω εύκολη λύση στο σημερινό Eurogroup χρειάζεται συμβιβασμός και των δύο πλευρών, δήλωσε στον focus fm 103,6 και τον Δημήτρη Βενιέρη, o Στέφανος Μάνος.

Ο πρώην υπουργό,ς σχολιάζοντας δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν θέλουν αλλά ψηφίζουν τα μέτρα, ανέφερε πως "ο κόσμος διασκεδάζει πλέον με τέτοια πράγματα", καθώς όπως είπε, "οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταντήσει ανέκδοτο."

"Ο πρωθυπουργός αν θέλει να επιτύχει κάποια πρόοδο, θα πρέπει να διώξει από δίπλα του ανθρώπους όπως ο κ. Σπίρτζης, ο κ. Δρίτσας και ο κ. Σκουρλέτης. Θέλει ανθρώπους που να προσθέσουν κάτι διοικητικά, κάποιους που προχωρούν τα πράγματα, όπως ο κ. Νίκος Παππάς ανέφερε ο κ. Μάνος.

"Καθημερινά πλέον υπάρχει η πιθανότητα 'ατυχήματος' για τον πρωθυπουργό", δήλωσε ο Στέφανος Μάνος, τονίζοντας τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολα.
"Έτσι όπως φτιάχτηκε το υπέρ ταμείο ιδιωτικοποιήσεων είναι τρομερό, θυμίζει πολεμικές επανορθώσεις."
Όσο για τους επικεφαλής του υπερταμείου ο κ. Μάνος σημείωσε, ότι "χρειάζονται σπουδαίοι άνθρωποι για να κάνουν σπουδαία δουλειά, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάνε εκεί, αλλά θα πάνε σπιθαμιαίοι άνθρωποι."
"Είχα ελπίδες αρχικά για τον Τσίπρα, επειδή ήταν νέος, αλλά πολύ σύντομα είδα ότι οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους, κάθε μέρα μάλιστα πείθομαι ότι είναι όλο και χειρότεροι", κατέληξε ο κ. Μάνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα