Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή τις προκλήσεις του Παππά - Βίντεο

Η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος πήρε τον λόγο αμέσως μετά.

Η κ. Παππάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά τους λεγόμενους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς οι εθνικιστές τους γνωρίζουμε καλά. Γνωρίζουμε ότι είναι εθνομηδενιστές, άθεοι και ισλαμόφιλοι», ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες».

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απάντησε σε πολύ έντονο ύφος, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση.

«Άλλο εθνικισμός και άλλο πατριωτισμός. Πολύ δε περισσότερο, το δικό σας ναζιστικό μόρφωμα, δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται στην Ελλάδα και στην πατρίδα, όταν είστε υμνητές της δικτατορίας η οποία ευθύνεται για την προδοσία της Κύπρου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Κραυγάζετε αλλά αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας».

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα