"Τα ονόματα των παιδοφίλων τώρα στη δημοσιότητα"

Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μιλώντας σήμερα στη Βουλή ανέφερε ότι έγινε στην αρμόδια Επιτροπή του Κοινοβουλίου μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της πανδημίας της γρίπης και υπήρξε σχετική ενημέρωση από την κα Γιαμαρέλου (από το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας) και τον κ. Σαρόγλου (από το ΚΕΕΛΠΟ) και απάντησαν στα επιστημονικά θέματα.

«Γιατί εμείς μπορούμε να εξασφαλίζουμε το διοικητικό και πολιτικό πλαίσιο, αλλά δεν μπορούμε εμείς να απαντούμε για εκείνα τα οποία πρέπει να απαντούν οι επιστήμονες», τόνισε η κα Ξενογιαννακοπούλου.

Προηγουμένως, αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας της γρίπης ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης ζήτησε από την Υπουργό της Υγείας να προκαλέσει συνάντηση με όλους τους γιατρούς - βουλευτές εντός του Σαββατοκύριακου, η οποία θα καταλήξει σε ένα πόρισμα σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού.

«Να τους δούμε να εμβολιάζονται. Γιατί στη Βουλή είμαστε και για να παιδαγωγούμε. Στο κόσμο υπάρχει αγωνία και σύγχυση», είπε.

Εξ άλλου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των «παιδόφιλων» ώστε να αποθαρρύνονται άλλοι από το να συνεχίζουν αυτό το «βρώμικο έργο».

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης για τον χώρο της Υγείας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως πρέπει να υπάρξει πρωτοβουλία για «αυτούς τους αρρωστημένους ανθρώπους».

Αφού ανέφερε ότι «χτύπησε» μέσα στη Βουλή το φαινόμενο αυτό, επικρότησε την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να αρθεί η απόσπαση του εργαζόμενου «για να πάει από κει που ήρθε, από την ΕΡΤ».

Ο Γ. Καρατζαφέρης διερωτήθηκε «γιατί τους προστατεύουν και δεν δίνονται στην κοινή γνώμη τα ονόματά τους, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος ότι μπορεί ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, να είναι εκείνος που θα επιτεθεί στο παιδί του».

«Να το δείτε με μεγάλη προτεραιότητα, γιατί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση πολλαπλασιάζεται. Δεν υπάρχει εβδομάδα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μην βρίσκει αυτό το νοσηρό προϊόν στο Ίντερνετ, που μπαίνει μέσα στα σπίτια μας. Να κάνει κάτι η Πολιτεία. Δεν δέχομαι αυτή την άτυπη προστασία που τους παρέχεται. Ποιοι είναι; Ποιος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου; Ποιος είναι ο υπάλληλος της Βουλής; Να τους μάθουμε για να προφυλάσσεται ο κόσμος από αυτούς», τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Και απευθυνόμενος προς την υπουργό Υγείας ανέφερε πως είναι σίγουρος ότι θα λάβει εκείνες τις πρωτοβουλίες που αναλογούν στο υπουργείο της, αλλά εμπλέκονται κι άλλα υπουργεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα