Συνέδριο της ΝΔ ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την απόφασή του για την έναρξη των διαδικασιών του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ταυτόχρονα ξεκινά δημόσια διαβούλευση για το καταστατικό στην ιστοσελίδα synedrio.nd.gr «με στόχο να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα που θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το τριήμερο 22 – 24 Απριλίου 2016.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ορίστηκε ο βουλευτής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Προκηρύσσω σήμερα το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 22 ως τις 24 Απριλίου στην Αθήνα. Δεν θα είναι ένα ακόμη Συνέδριο που θα αφορά μόνο τα κομματικά στελέχη. Είναι μια αφετηρία για ένα ποιοτικό άλμα στην πολιτική ζωή της χώρας. Αυτό αφορά όλους τους πολίτες και θέλω να εξηγήσω γιατί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στη δήλωσή του.

«Με τον διαχωρισμό κράτους - κόμματος, με την κατάργηση πελατειακών δεσμών μεταξύ πολιτών και κομμάτων, με διαφάνεια, με αξιοκρατία η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να εκφράσει το αύριο των πολλών, ξεβολεύοντας το χθες των λίγων και των προνομιούχων» συνέχισε, καλώντας τα 400.000 μέλη της ΝΔ να συμμετέχουν στη διαβούλευση για το νέο καταστατικό η οποία βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: huffingtonpost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα