Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Μονόδρομος ο διάλογος

Για μαύρη σελίδα στην ιστορία του αγροτικού κινήματος έκανε μεταξύ άλλων λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Αποστόλου προσερχόμενος στη Βουλή επανέλαβε ότι μονόδρομος για να επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου είναι ο διάλογος.

«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν μπροστά από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 1ος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς που δεν υπήρχαν τραυματισμοί εργαζομένων. Επιτέλους οφείλουν οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών να απομονώσουν και να καταδικάσουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου.

Και πρόσθεσε: «Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος της χώρας μας να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες. Για μας ο δρόμος είναι ένας, αυτός του διαλόγου για να επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και αυτόν ήδη τον έχει ανοίξει ο πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα