Βόμβες Καμμένου για νέο Δημοψήφισμα και πραξικόπημα Βαρουφάκη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, έριξε νέες βόμβες που θα αναταράξουν για μια ακόμη φορά το πολιτικό σκηνικό και περισσότερο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το χαρτί του δημοψηφίσματος σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων έθεσε στο τραπέζι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εννοούσε ότι αν βρεθούμε σε αδιέξοδο λόγω των παράλογων απαιτήσεων των δανειστών θα πρέπει να προχωρήσουμε όχι απαραίτητα σε εκλογές αλλά σε δημοψήφισμα! «Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε», είπε ο κ. Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο».

Στο ερώτημα αν τελικά ο λαός πει με συντριπτικό ποσοστό ότι δεν θέλει τα σκληρά μέτρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι δανειστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να υποχωρήσουν. «Θα είναι ανεύθυνοι αν δεν λάβουν υπόψιν τους την απόφαση του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, σημείωσε πως οι δανειστές θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση ως το τέλος εκβιαστικά και ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν η λύση σε ενδεχόμενο αδιέξοδο είπε: «δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι θα πάμε. Δεν έχουμε πάρει εντολή για δραχμή».

Τέλος ζήτησε να γίνει έρευνα για τις καταγγελίες περί εισβολής κάποιων στο Νομισματοκοπείο διότι –όπως είπε- αυτό είναι πραξικόπημα εν μέσω δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος έριξε και άλλη μια βόμβα. Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης για εισβολή στο Νομισματοκοπείο είπε ότι αυτό είναι πραξικόπημα και πρέπει να ερευνηθεί εάν οι πραξικοπηματίες είναι εντός ή εκτός κυβέρνησης. Να γίνει έρευνα, είπε ο κ. Καμμένος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα