Η Όλγα Γεροβασίλη ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες. Live

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση την ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο κα. Όλγα Γεροβασίλη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε Live εικόνα

«Ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση», ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στέλνοντας μήνυμα στους αγρότες.

Επεσήμανε μάλιστα ότι οι προτάσεις των αγροτών θα πρέπει να συμβαδίζουν με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας.

Για την κάθοδο των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τα οχήματα που εισέρχονται στην πόλη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η αστυνομία δεν θα επιτρέψει να μπουν τρακτέρ στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες των Τεμπών κατέθεσαν πρόταση για ασφαλιστικό 12.000 ευρώ, κάτι που απέρριψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης λέγοντας ότι έτσι δεν θα πληρώνει φόρο κανείς από τους αγρότες.

Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ νωρίτερα το πρωί αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συναντήσεις που είχε η καγκελάριος στην Τουρκία.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην κ. Μέρκελ, σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, «Οποιαδήποτε εμπλοκή του ΝΑΤΟ σε σχέση με το προσφυγικό θα αφορά αποκλειστικά τα Τουρκικά χωρικά ύδατα».

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν τέθηκε πρόταση για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα