Άγρια κόντρα αντιπολίτευσης και Αποστόλου στη Βουλή για τους αγρότες

Σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης στον Βαγγέλη Αποστόλου. Κάνουν λόγο για μέτρα «ταφόπλακα» στους αγρότες. Δεν έλειψαν και οι μαντινάδες από τη Βουλή.

«Πακέτο Αποστόλου σαν το πακέτο Χατζηγάκη, δεν θα υπάρξει», διαμήνυσε από το βήμα της βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης του ΚΚΕ για το αγροτικό, καλώντας ωστόσο σε διάλογο τους αγρότες, οι οποίοι από την πλευρά τους απειλούν ότι θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα και ζητούν διακομματική επιτροπή στη Βουλή  .

Ο Βαγγέλης Αποστόλου που δέχθηκε σφοδρή κριτική από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τα μέτρα «ταφόπλακα» -όπως είπαν- των αγροτών, απέφυγε να δεσμευθεί για ο,τιδήποτε, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και περιορίστηκε να δηλώσει ότι έχει κάνει εξαντλητικούς διαλόγους μαζί τους.

«Αυτό που λέτε στους αγρότες, είναι “ελάτε να συζητήσουμε πώς και πότε θα σας σφάξουμε, αλλά θα σας σφάξουμε”», τόνισε στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας , ο οποίος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, είπε: «Δεν ντρέπεστε να παρουσιάζετε τους αγρότες ως επιχειρηματίες μεγαλοτσιφλικάδες και τους νέους με τα μπλοκάκια ως επιτυχημένους επαγγελματίες με γραβάτες;».

multi-news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα