Νομίζω ότι πάμε σε πολιτικές εξελίξεις όπως και να’χει

Πολιτικές εξελίξεις βλέπει ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος μιλώντας στον realfm επεσήμανε: Νομίζω ότι πάμε σε πολιτικές εξελίξεις όπως και να’χει. Δεν είμαι μελλοντολόγος για να μπορώ να πω ακριβώς πως θα συμπεριφερθεί κάθε κόμμα και κάθε βουλευτής ξεχωριστά. Ομως βλέπω ότι τη δύναμη αυτή της κυβέρνησης την έχουν καταπιεί τα ψέματα που έχει πει πριν από τις εκλογές. Αυτός είναι πάντοτε ο λόγος για τον οποίο μία κυβέρνηση χάνει τον ατμό της από τη μηχανή και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά,.

Όπως είπε: «Αυτή η κυβέρνηση πολύ γρήγορα έφτασε σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς επικοινωνιακά, το έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν βοηθάει να λέει: “με αναγκάζει μία τρόικα και κάνω όλα αυτά τα οποία δεν πιστεύω”. Το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση έφτασε μέχρι ένα σημείο μετά κατέρρευσε ως επικοινωνιακό τρικ. Το ίδιο βλέπουμε ότι αρχίζει να γίνεται και για αυτή την κυβέρνηση».

Στο ερώτημα αν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε: «Οχι δεν είναι απαραίτητο. Νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή ειλικρινά προσπαθεί να περάσει τα μέτρα. Οι συσχετισμοί στους βουλευτές της και πόσο δύσκολο έργο θα έχουν, ιδιαίτερα οι βουλευτές της επαρχίας, να πάνε στο χωριό τους, αυτό θα τον κάνει να ξανασκεφτεί και να ελέγξει, ας το πούμε, ποια θα είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσει. Ομως αυτή τη στιγμή δεν βλέπω να θέλει κανένας τις εκλογές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φτάσουμε σε ένα αδιέξοδο που μόνο οι εκλογές θα μπορούν να δώσουν λύση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα